Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ  ΕΑΚ ??????


Σε έχει πιάσει πόνος για τον αν ο Λεωνίδας κι εγώ κατεβούμε με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο υποψήφιοι στην ΟΣΜΕ. Και πώς τάχα μου θα ζητήσουμε την ψήφο των εργαζομένων, αν είμαστε ανεξάρτητοι ε; Για μία ακόμη φορά μόνο η ΠΑΣΚΕ θα πρέπει να κρίνεται και να απολογείται. Βγάζεις εύκολα το συμπέρασμα, πως αφού δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ στη βουλή, δεν θα υπάρχει και ΠΑΣΚΕ στην εταιρεία.




Άντε και δέχτηκε κάποιος τη λογική σου. Πως θα μπορούσες όμως να του εξηγήσεις, πως το ΜΕΤΑ με ένα ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ από πίσω του που είναι και κυβέρνηση, έκανε το ίδιο ακριβώς στις εκλογές του ΕΚΑ; Γιατί αυτό για το οποίο μας κατηγορείς, πως θα κάνουμε σαν παράταξη στην ΟΣΜΕ, το έχει κάνει ήδη το ΜΕΤΑ στο ΕΚΑ. Σε παραπέμπω στην ανάρτηση με την ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής για τα αποτελέσματα του 29ου Συνεδρίου του ΕΚΑ  ΕΔΩ.  Ενώ υπάρχει ΠΑΣΚΕ καμία αναφορά δε βλέπω στο ΜΕΤΑ. Στη σελίδα 2 βλέπω Ηλίας Γκιουλάκης εκλεγμένος με την ΕΑΚ (Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση). Ρώτα λοιπόν τον όψιμο φίλο σου γιατί επέλεξε να συμμετέχει με αυτό το σχηματισμό και ύστερα ασχολήσου με την ΠΑΣΚΕ. Ρώτα τον γιατί σε βγάζουν μπροστά και σου λένε τη μισή αλήθεια εκθέτοντάς σε; Το ότι ζήτησε τη ψήφο των συναδέλφων στο συνδικάτο σαν ΜΕΤΑ και στο ΕΚΑ κατέβηκε σαν ΕΑΚ, δε σε πειράζει;
Και κάτι που δεν μου αρέσει να κάνω.   Μιας και χλεύασες το Μερισιώτη για τα ορθογραφικά του λάθη, βάζε και κανέναν τόνο ρε Βασιλάκη. Α, κι εκείνο τις ΟΣΜΕ μας έβγαλε το μάτι ρε μάγκα. Με ήτα γράφεται, γενική ενικού αριθμού είναι. Η ΟΣΜΕ ,ΤΗΣ ΟΣΜΕ …….και πάει λέγοντας.