Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Οδηγός λεωφορείου του ΟΣΥ απείλησε ελεγκτές με μαχαίρι.

 

Ο συγκεκριμένος οδηγός κάλυπτε σχεδόν αποκλειστικά τη νυχτερινή βάρδια σε γραμμή του Αεροδρομίου και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αποφύγει τον έλεγχο κομίστρου στο όχημα που οδηγούσε.

Το περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη. Οι συνάδελφοί μας ελεγκτές έκαναν σήμα στο λεωφορείο προκειμένου να επιβιβαστούν και να διεξάγουν έλεγχο εισιτηρίων στους επιβάτες. Τότε ο οδηγός του δρομολογίου Χ95 από Σύνταγμα προς Αεροδρόμιο, κι αφού δεν τους επέτρεψε την επιβίβαση, κατέβηκε από το λεωφορείο και τους ζήτησε το λόγο.

Όταν οι ελεγκτές αντέδρασαν και του ζήτησαν να θεωρηθεί το θέμα λήξαν και να τους επιτραπεί η επιβίβαση προκειμένου να κάνουν τον έλεγχο των εισιτηρίων, ο οδηγός έβγαλε ένα μαχαίρι από την τσέπη του. Οι ελεγκτές με ψυχραιμία κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και κατήγγειλαν το περιστατικό. Ο οδηγός οδηγήθηκε στο τμήμα και στη συνέχεια πέρασε τη διαδικασία του αυτοφώρου. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr ο συγκεκριμένος οδηγός φέρεται να έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ αναμένεται στο επόμενο Δ.Σ., το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/6, να οριστικοποιηθεί η απόλυσή του.

«Τέτοιες συμπεριφορές όχι απλά δεν συνάδουν με την πολιτική και τη φιλοσοφία της εταιρείας αλλά είναι καταδικαστέες. Για το λόγο αυτό ο εν λόγω οδηγός θα βγει σε διαθεσιμότητα την Τετάρτη», δήλωσε αποκλειστικά στο real.gr ο διευθύνων σύμβουλος ΟΣΥ.ΑΕ, Στέφανος Αγιάσογλου.